Hoe krijg ik bij Bilansoft Hulp of Ondersteuning?

Online facturatie help en support

We hebben heel hard ons best gedaan om werken met Bilansoft zo vlot en aangenaam mogelijk te maken.

Niettemin komt er bij factureren, betalingen registreren en alle administratie errond heel wat kijken. Het aantal functies is ook heel uitgebreid... Daarom willen we er echt alles aandoen om je op allerlei manieren te informeren en te ondersteunen.

Er zijn diverse manieren waarop je hulp of ondersteuning kunt krijgen.

Het Info/Help menu

Diverse mogelijkheden om hulp of assistentie te krijgen vind je in het Info/Help menu

Het Bilansoft Help menu: hulp bij online factureren

Dit menu vind je bovenaan op elke pagina, naast het  ikoontje. Je vindt er links naar de diverse Hulp en Support onderdelen.

De Hulp en Handleiding Module

De Module Hulp en Handleiding vind je uiterst links op elke pagina.

Bilansoft online help tab

Hier vind je een bespreking van de belangrijkste functies van Midas Factureren, evenals tips en een antwoord op de meest gestelde vragen.

Paginahulp

Op de meeste pagina's is een Help sectie voorzien, die je kunt raadplegen als je in het Help menu "Paginahulp aanzetten" kiest.

Bilansoft pagina hulp

Als je de Paginahulp wel ter beschikking wil hebben, maar niet permanent in beeld, kun je gebruik maken van de Verberg/Toon knop rechts onderaan: hiermee kun je het Paginahulp paneel vergroten of minimaliseren.

Context Hulp

Op sommige pagina's zie je naast een bepaald onderdeel een   ikoontje. Daarover kun je met je muis bewegen om meer informatie te krijgen over deze functie.

Bilansoft context hulp

Contact formulier

Vind je niet wat je zoekt in de diverse online hulp modules? Stel dan je vraag direct aan een van onze experts met behulp van het Contact formulier. Je krijgt binnen de korste keren een antwoord!


Naar lijst

Klaar om te beginnen? Probeer het GRATIS

Maak een account aan en probeer Bilansoft een maand helemaal gratis, zonder verplichtingen. Na afloop doe je wat je wil: verdergaan met Bilansoft of niet.

Start meteen
Top